Istoria noastra

GreenVinci Biomass Energy Co, LTD. este o filială a grupului global Davinci Group Co., Limited.

2006 DaVinci a fost înființată în Hong Kong, energia din biomasă și a început să implice proiectul de reciclare a deșeurilor din biomasă.

2007, a înființat centre de cercetare în Malaezia, implicate într-un sistem biologic de ulei (ulei de palmier de rafinare a biodieselului) și succes, ca produse petroliere de transport public

Extinderea afacerilor 2008-2010 în Filipine, Indonezia, Singapore, extinsă în domeniul cercetării și dezvoltării biomasei și al producerii arzătorului.

La sfârșitul anului 2010 au fost înființate birouri în companiile din Guangzhou și Hong Kong, reorganizate ca GreenVinci (China) Biomass Energy Co., Ltd din Guangzhou.

În 2011, a lansat oficial operațiuni în China continentală, a stabilit planta de combustibil pe bază de pelete de lemn în nordul Guangdong și Fujian; a introdus echipament de combustie străină cu biomasă în China.

În 2015, înființați Enplan Green Solution Pvt Ltd în India.


our history(001).jpg


Fabrica noastra

Foshan GreenVinci Biomass Machinery Co, Ltd, fondată în 2012, este un producător în cadrul R & D de specialitate DaVinci și producția de echipamente de economisire a energiei și biomasă brichete de combustibili solizi. Compania a construit baze de producție și prelucrare pentru peleți de biomasă și așchii de lemn în Foshan și JiangMen, provincia GuangDong, a stabilit baze de stocare a materiei prime în Huangpu Port, GuangZhou și NingBo Port, ZheJiang, etc, biomasă brichete de biomasă importate și kernel Palm scoicile din Vietnam, Malaezia, Thailanda și Indonezia și au oferit mai multe soluții de energie curată și de economisire a energiei pentru întreprinderi.


our factory1(001).jpgour factory2(001).jpg
our factory3(001).jpg


Produsul nostru

GreenVinci Biomass principalele produse sunt: Mașină de ardere biomasă, biomasă semineu, soba de biomasă, încălzitoare de apă de biomasă, boiler cu abur de biomasă, combustibili brichete de biomasă (brichete) etc .; angajate în proiecte de afaceri: Servicii de tehnologie de combustie a biomasei, transformarea energiei biomasei, planificarea programelor energetice, managementul energiei contractuale.


our product1(001).jpgour product4(001).jpg
our product5(001).jpg


our product2(001).jpgour product3(001).jpg


Aplicarea produselor

Gaze industriale și ulei de transformare cazan, uscarea fructelor legume, galvanizare, electroforeză, spălare de apă. Topirea metalului, poate fi colocare aribitrary pentru cazanul de apă caldă pe bază de biomasă, schimbătorul de căldură, generatorul de abur, oferind 100% aer cald, căldură cu apă fierbinte. etc.


Certificatul nostru

CE


Piața de producție

Asia de Sud-Est, Europa, America de Sud Orientul Mijlociu.