greenvinci logo

Colaborarea cu Agenția Globală a început oficial

Apucați de piața energiei noi biomasă noi oportunități de afaceri uriașe

Împărtășiți sărbătoarea bogăției din industria de protecție a mediului și de conservare a energiei

GreenVinci Biomasa Energie Machinery Co, Ltd.

biomass gasifier


Industria energetică a biomasei are mari perspective de dezvoltare


Odată cu lipsa combustibililor fosili și accentul tot mai mare pe protecția ecologică a mediului, energia din biomasă va deveni din ce în ce mai populară. În prezent, țările din întreaga lume au realizat progrese în domeniul tehnologiei și al dreptului, creând astfel dependență de sursele tradiționale de energie, cum ar fi petrolul, cărbunele și gazele naturale. Se preconizează că energia din biomasă va deveni în viitor motorul economiei circulare și va aduce o contribuție majoră la dezvoltarea durabilă a omenirii.


În Asia, cazanele industriale reprezintă o proporție ridicată a consumului total de energie. De exemplu, numărul total de cazane industriale din China este de aproximativ 600.000 de unități, iar rata anuală de creștere este încă de 5%, dintre care cazanele industriale sub 10 tone reprezintă aproximativ 80%. Consumul anual de cărbune este de aproximativ 400 de milioane de tone. Departamentul chinez de protecție a mediului renovează cu fermitate cazanele pe cărbune. Prin urmare, spațiul liber de cărbune ars va fi înlocuit cu energie din biomasă în fiecare an, iar spațiul de dezvoltare economică este foarte mare.


GreenVinci In ItalyGreenvinci In Vietnamgreenvinci in MyanmarGreenvinci, o companie de tehnologii energetice pe bază de biomasă, cu parteneri globali


Fondată în 2010, GreenVinci Biomass Energy Co, Ltd. este o întreprindere de înaltă tehnologie specializată în energie, protecția mediului, dezvoltarea tehnologiei de economisire a energiei, producția de produse și vânzările. Ea a dezvoltat cu succes gazificatorul de piroliză a biomasei și noul multifuncțional. Sistemul de aer cald de gazeificare a gazelor de la gaze, etc., și a declarat mai mult de 10 brevete naționale chinezești, formând un sistem complet independent de proprietate intelectuală. Adaptarea la cultura corporatistă și la filosofia de afaceri "stabilă, profesională, cinstită și câștigătoare" a fost susținută și lăudată pe scară largă de către utilizatorii din întreaga lume.


În prezent, principalii parteneri se află în peste 50 de țări și regiuni din întreaga lume, printre care: Egipt, Austria, Ecuador, Canada, Malaezia, Myanmar, Thailanda, Ucraina, Jiangxi, Zhejiang, Liaoning și alte țări și zonă. Pentru a satisface nevoile de produse și de combustibil ale mai multor parteneri, compania a creat baze de producție și prelucrare a combustibililor și baze de stocare a materiilor prime pentru peleți de biomasă și așchii de lemn, oferind întreprinderilor mai multe soluții de energie curată și de economisire a energiei.


GreenVinci In MalaysiaGreenVinci In ThailandGreenVinci In India


Marca, producția și construcția de proiecte au avantaje mari


Avantajul mărcii - GreenVinci Biomass Energy Co., Ltd. și marca sa "Greenvinci" a fost înființată de peste 9 ani și este una dintre primele companii din China care dezvoltă și aplică biomasă și echipamente noi de energie. Investițiile continue în marketingul de rețea, expoziții și promovarea diferitelor canale, avantajele brandului și relațiile excelente cu clienții fac produsele și serviciile din întreaga lume.


Avantajele fabricării echipamentelor - Compania are o fabrică standard de producție de peste 3.000 de metri pătrați. Atelierul de producție este echipat cu utilaje grele de ridicare și echipament avansat de prelucrare. Poate fabrica gazeificatoare de biomasă de 60-9 milioane kcal, personal de producție și personal post-vânzare. Compania a acordat întotdeauna o mare importanță managementului calității personalului de conducere, îmbunătățirii continue a procesului de producție a lucrătorilor din producție, dezvoltării continue a cercetării și dezvoltării tehnologice, îmbunătățirii instalării și serviciilor post-vânzare.


GreenVinci In EgyptGreenVinci In AustriaGreenVinci In IsraelGama de produse avansate și de înaltă calitate


GV-G "GV-AG Gaze de piroliză din seria GV-AG au multe avantaje, cum ar fi: aplicabile diferitelor combustibili pe bază de biomasă (așchii de lemn, pelete, brichete etc.), grad ridicat de automatizare ), exploatarea stabilă, eficiența termică ridicată, funcționarea convenabilă și întreținerea etc. Este singurul echipament de ardere pe piață care poate înlocui direct combustibilul, gazul și cărbunele, satisfăcând nevoile utilizatorilor de a economisi energie, de a reduce costurile și reducerea emisiilor.


Oferiți o gamă completă de servicii


(1) Furnizarea de echipamente de înaltă calitate și de eficiență ridicată: capacitatea de producție independentă de producere a gazeificatorului de cracare la temperatură înaltă de la 0,5 ~ 15 tone (300000 ~ 9 milioane kcal).

(2) Suport tehnic continuu: tehnologia de combustie a gazelor de piroliză a biomasei, investiții în cercetare și dezvoltare continuă a tehnologiilor independente, planificarea programelor de transformare a energiei de economisire a energiei.

(3) Suport pentru efectul de promovare a mărcii: A) broșură produs, pagină de culoare a programului, introducere a companiei și echipamentului PPT, B) promovare pe Internet, C) Expoziție internațională privind energia biomasei.

(4) Partajarea cazurilor de aplicare.

(5) Construirea echipei de înaltă eficiență: Asistarea echipei de formare: analiza industriei, cunoașterea produselor, modelul de cooperare, abilitățile de vânzări, extinderea canalelor, întreținerea relațiilor cu clienții etc.

(6) Instalare perfectă și asistență post-vânzare: de la asistența inițială până la instalare și după vânzare, la pregătirea echipei de instalare și a echipei post-vânzare a partenerului.

(7) Drepturi exclusive de gestionare a canalelor de piață: pentru a proteja veniturile din exploatare ale regiunii partenerului.

(8) Protecția beneficiilor partenerului: un sistem de preț unificat, care oferă prețuri preferențiale ale produselor și vânzări pentru a îndeplini politica standard de rabaturi etc.


GreenVinci In EcuadorGreenVinci In UkraineGreenVinci In Canada


Mai potrivite pentru a fi clienți care sunt dealeri


(1) Firma de instalare a cazanelor, producătorul de echipamente pentru cazane, compania de gestionare a energiei, stația de combustibil pentru biomasă.

(2) Au o anumită abilitate de a construi echipa sau o companie proprie, se pot angaja în expansiune regională.

(3) Cooperarea cu integritatea, credibilitatea stresului și respectarea cooperării.